Startup Residu 0

(Operació 6)

RESULTATS OBTINGUTS

0Waste Hackaton

11-12 / 03 / 2022 – 0Waste Hackaton

La iniciativa vol convertir-se en una oportunitat per a conèixer els reptes del territori, validar solucions per part de persones emprenedores i fer networking. A través de processos de co-creació guiada, innovació oberta, design thinking i dinàmiques multidisciplinàries, els participants treballaran en equips per a generar una idea de negoci ambiental i econòmicament sostenibles, amb la finalitat de resoldre reptes relacionats amb l’autopista B30. Els guanyadors tindran accés a la Pre acceleradora 0Waste de Esade a partir de finals de març.

0Waste Pre-Accelerator

20 / 04 / 2022 – 0Waste Pre-Accelerator

Esade llança la 0Waste Pre-Accelerator per a recolzar la creació i el creixement d’empreses innovadores i sostenibles. Aquest projecte ajudarà als emprenedors socials a portar la seva idea de negoci sostenible al següent nivell mitjançant la creació o consolidació del seu pla de negoci.

0Waste Accelerator

2022/2023 – 0Waste Accelerator

0Waste Accelerator és un programa d’acceleració de startups que fa costat a empreses innovadores i sostenibles en etapa inicial amb un impacte ambiental positiu. Està organitzat i gestionat per eWorks i el Centre d’Impacte Social (ECSI) de Esade, i s’emmarca en el projecte ‘Circular B30’, que pretén superar l’economia circular i avançar cap a un model en el qual tots els residus es puguin transformar en matèria primera.

Aquí podeu veure un resum dels projectes participants

25 / 10 / 2023 – 0Waste Accelerator

BLUTESHI

Bluteshi és la startup darrere de Ganddee, els “ Google Maps per a empreses sostenibles”.
Tenim la missió d’abordar el consum insostenible a tot el món, un dels principals contribuïdors a el canvi climàtic. Ganddee us dona les dades per a marcar la diferència utilitza Ganddee, botiga de manera sostenible.

ECO WORK STATION

Apoderar el teu demà amb l’Eco Station: El cobrament revolucionari CommunicationHub de comunicació! La nostra visió és transformar els espais públics en intel·ligents i sostenibles paradisos, on carregar els vostres dispositius i connectar-vos a WiFi esdevé més que un necessitat: una experiència increïble!

FOLGRID

En Folgrid veiem un futur amb energia neta i assequible per a tots, que combina l’agricultura amb l’energia solar. La nostra missió és accelerar el canvi cap a una economia amb baixes emissions de carboni amb tecnologia avançada de microxarxa i agrovoltaica.

MISSION:WATER

MISSION:WATER, una startup d’impacte, aborda l’accés a aigua neta i els residus plàstics amb sostenibilitat. Capses d’aigua TETRAPAK. Com a socis amb empreses, financem ampolles d’aigua gratis a través de la publicitat, esforçar-se per oferir aigua neta, promoure la sostenibilitat i fomentar la responsabilitat social.

MOOD Inc.

MOOD està desenvolupant articles de consum diaris i sostenibles per ajudar-los a ser sostenibles. Uns consumidors conscients faciliten l’estil de vida sostenible amb un accés assequible, i béns estètics de consum sostenibles.

REKLOSET

Rekloset defensa la circularitat i el consum conscient, oferint una alta qualitat roba de dona i nens mentre es redueixen els residus i s’apodera els compradors excel·lents canvis de peces i roba pre-estimades.

SDG Assessment

©SDG Assessment app – l’aplicació per a la informació racionalitzada de l’ESG i l’SDG i verificació. Simplifica, rastreja i mostra el vostre progrés amb el que compleix, dades verificades recolzades per 12 anys de recerca.

ÜNIQUE

Ünique, la primera marca de disseny que s’especialitza en mobiliari i decoració reciclada i amb reciclatge. Transformem les peces obsoletes en obres mestres de disseny úniques, tot reduint els residus sòlids i promoure la sostenibillitat. Per a això, donem treball a persones procedents d’entorns desfavorits.

WELLOW

Wellow: Maximitzar ROI per a empreses tecnològiques a través de solucions innovadores de HR.

19 / 10 / 2022 – 0Waste Accelerator

Fleat

L’aplicació Fleat permet a qualsevol tipus de venedors i consumidors d’aliments lluitar contra el desaprofitament d’aliments a través de la venda del menjar que no s’ha venut amb gran descompte.

Gaia

Un fons web3 que promou les finances regeneratives fent que les inversions d’impacte siguin més atractives.

Melamine Film

Transformar els residus de la indústria del paper melamina en material reutilitzable aportant un model d’economia circular i reduint els residus i la petjada de carboni.

Retoornado

Implementar cicles d’empaquetatge reutilitzables en els processos dels nostres clients perquè es concentrin en les seves activitats mentre mantenen costos competitius d’empaquetatge i redueixen les deixalles i les emissions dels empaquetatges d’un sol ús.

Reverti

Perseguint augmentar la reutilització dels envasos de vidre. Basat en RFID i IA, proporcionant un model d’economia circular altament optimitzat.

SORTEX

El nostre projecte té com a objectiu identificar i classificar diferents tipus de fibres tèxtils utilitzant imatges hiperespectrals i intel·ligència artificial.

Sustein

Recuperació de residus sanitaris en materials de construcció: taulers per a fusteria i panell d’aïllament tèrmic, tots dos per a construir tancaments.

ValuePot

Valorització de residus de pela de patata mitjançant conformació de pèl·lets per a diferents aplicacions industrials.

Youkoala

L’armari compartit per a la roba infantil