Mollet HUB

(Operació 5)

Creació del Mollet HUB, un espai centrat en el foment, desenvolupament i impuls de projectes d’innovació. Punt Connect, un espai d’atenció inicial obert i versàtil; Connect Area, indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies i Mollet Lab, un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se, orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació.

Identificació de reptes de ciutat i territori en gestió de residus i processos d’innovació al voltant del reptes detectats.

Soci impulsor

Ajuntament de Mollet del Vallès

La ciutat de Mollet del Vallès vol posicionar-se com una ciutat que aporti valor al projecte HUBB30 tot desenvolupant polítiques d’innovació des d’una perspectiva de desenvolupament econòmic i social.

Objectius

1. Creació Mollet HUB d’un espai centrat en el foment, desenvolupament i impuls de projectes d’innovació. Punt Connect (un espai d’atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se, orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació).

2. Donar resposta als reptes locals i els reptes detectats pels altres agents territorials (universitat, agents econòmics, moviments socials…) en la gestió de residus.

3. Impuls de l’emprenedoria en un entorn d’innovació social i tecnològica basada en criteris de sostenibilitat i respectuosa amb el medi ambient. Detectar projectes d’innovació i potenciar el creixement i la millora de projectes empresarials, generant sinergies i facilitant espais de networking.

 

?

Actuacions

1. Adequació de l’espai Mollet Hub. Adequar un dels espais del Mollet Hub i adquirir els equipaments tècnics per desenvolupar les activitats.

2. Dinamització de l’espai Mollet Hub. A partir d’un procés participatiu, es definirà el pla de dinamització i usos del Mollet HUB. Això inclou:

  • Procés d’identificació dels reptes municipals, i disseny i execució de processos d’innovació entorn els reptes identificats.
  • Acompanyament als emprenedors per poder iniciar el seu projecte i la seva idea de negoci al voltant dels reptes identificats.
  • Sessions de sensibilització i de foment de la innovació per als alumnes dels centres educatius de la ciutat.

Resultats esperats

1. Redacció pla de dinamització i usos del Mollet Hub

2. Identificació de reptes de ciutat i territori en gestió de residus.

3. Processos d’innovació al voltant del reptes detectats

Pressupost

311.530,82 €