Observatori HUBB30 Residu 0

(Operació 7)

Eina d’autodiagnosi

L’autorientació circular és una eina que el PECT30 posa a l’abast de les empreses i administracions públiques amb l’objectiu que d’una manera ràpida, senzilla i àgil, es pugui tenir una primera visió de l’estat de maduresa circular de l’organització.

Amb la resposta d’unes preguntes, automàticament s’entregarà un informe personalitzat amb l’avaluació de la maduresa circular, seguit d’un conjunt de recomanacions i propers passos per avançar en la transformació circular, i acompanyat amb la identificació dels principals recursos d’interès del PECT30 i dels nodes tecnològics que l’integren.

Roadmap

Assessorament per a la definició de l’estratègia circular de l’empresa i l’elaboració del seu Roadmap d’Economia Circular.
En el marc de l’operació 7, Eurecat busca petites i mitjanes empreses vinculades al territori de la B30 per oferir-vos un servei de definició de Roadmap d’Economia Circular.
 
Les PIMEs gaudeixen d’aquest assessorament de forma gratuïta, gràcies al finançament del projecte dels fons FEDER.
 
Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb Julia Riquelme julia.riquelme@eurecat.org o Daniel Casado daniel.casado@eurecat.org