Màquines

Mollet Lab

Dues impressores 3D Prusa i3 MK3S+

Una de les millors impressores 3D de codi obert que, actualment, hi ha al mercat. Aquesta nova versió té característiques que fan que la impressió sigui més confiable. Incorpora un sensor òptic que detecta automàticament el filament i un llit magnètic flexible i recobert de PEI que permet extreure les impressions només doblegant-lo. Entre altres característiques, també destaca la recuperació de les impressions en cas de tall de llum i la possibilitat de fer una impressió molt més silenciosa.

Dues impressores 3D Zortrax

Comptem amb els models M300 Plus i M300 Dual. Les característiques principals d’aquestes dues impressores són el seu gran espai per la impressió i la fàcil eliminació de les estructures de suport. Mentre que el model M300 Plus és un model més estàndard, el model M300 Dual incorpora una doble extrusió per a imprimir simultàniament i per separat els filaments solubles i els materials base. A més, aquest model també incorpora un llit de vidre.

Dues ulleres de realitat virtual Meta Quest 2

Ulleres de realitat virtual destinades, sobretot, a l’aprenentatge, amb aplicacions de disseny 3D i visualització del món virtual.

Dos Ipads Pro 11” model wifi de 128 GB

Que permetran treballar, amb més facilitat, la fotogrametria, l’escaneig i el treball per núvol de punts.

Plotter de tall de vinil

Model Secabo C60IV amb una amplada màxima de tall de material de 610 mm.

Premsa Trasnfer

Màquina d’estampació electromagnètica model Secabo TC7 LITE de 40×50 cm.

Talladora làser

Talladora i gravadora làser Trotec Laser Speedy 100 de CO2 amb una àrea de treball de 610×305 mm i amb un sistema d’extracció de fums incorporat.

Dues pantalles interactives

Tàctils i de 75 polzades.

Quatre portàtils

Amb Windows I5 i una gràfica NVIDIA GeForce GTX 1650 que permetrà utilitzar programari del Lab sense cap dificultat.