El 28 d’octubre se celebra el 3r Brunch d’Innovació sota el títol ”Mobilitat intel·ligent als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE): Per uns polígons més accessibles, interconnectats i sostenibles”.

Brunch d’innovació promogut pel Parc de Recerca UAB i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

La quarta revolució industrial ha propiciat una revolució tecnològica amb un fort impacte a la indústria modificant el concepte de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE). Aquests canvis organitzatius juntament amb l’emergència climàtica exigeixen flexibilitat en la producció, una nova organització empresarial i una forta aposta per la digitalització. A la vegada que es generen nous reptes i necessitats per fer la PAE més accessible, interconnectada i sostenible.

La mobilitat i l’accessibilitat són factors essencials a les àrees industrials per una eficient organització dels recursos I les persones que hi treballen i per garantir la competitivitat de les empreses. A més, en l’actual context d’emergència climàtica és imprescindible minimitzar l’impacte ambiental i fomentar la cohesió social i territorial dels PAE. Així doncs, l’aposta per un altre model de mobilitat és imperativa i implica canvis en els modes de transports i en els hàbits de desplaçaments. Hi ha diferents tendències globals que proposen sistemes de transports intel·ligents autònoms i/o compartits i la integració de les tecnologies emergents en el marc de la digitalització del transport.

En el proper Brunch d’Innovació s’exposaran els principals reptes i s’exploraran, amb els diferents agents del territori, models de creixement al voltant de la mobilitat sostenible i l’accessibilitat dels polígons d’activitat econòmica.

Rosa Maria Sebastian Perez, vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria de la UAB; Sílvia Solanellas, moderadora de la sessió i directora d’Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) ; Elena Aguarta, directora de Serveis d’innovació per a la mobilitat a Moventia; Alejandro Valdovinos, Business Unit Director a Circontrol; Gerard Martret, Chief Executive Officer a Shotl; Vicente Atienza, Innovation Project Manager a la Cambra de Comerç de Barcelona, seran els i les ponents d’aquest Brunch.