En el marc del projecte PECT ‘Hub30, més enllà de la circularitat’, Esade posa en marxa el programa 0Waste Pre-Accelerator per ajudar a les persones emprenedores a crear o consolidar el seu negoci sostenible 

Esade posarà en funcionament el proper 20 d’abril el programa 0Waste Pre-Accelerator en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) finançat per la Unió Europea ‘HubB30 més enllà de la circularitat’, que compta també amb la participació dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB i EURECAT. Aquest projecte pretén superar el concepte d’economia circular i avançar cap a un model en què tots els residus es puguin transformar en matèria primera per maximitzar la sostenibilitat.

0Waste Pre-Accelerator serà un programa que donarà suport a la creació i el creixement d’empreses innovadores i sostenibles. Aquest projecte ajudarà als emprenedors/es socials a portar la seva idea de negoci sostenible al següent nivell amb la creació o consolidació del seu pla de negoci mitjançant l’aplicació de metodologies de design thinking i amb el suport de mentors amb experiència en creixement d’empreses, sostenibilitat i impacte social, creació i gestió.
 
La Pre-Acceleradora començarà el 20 d’abril i s’allargarà fins a finals de maig. El servei està obert als fundadors/es d’startups en fase inicial i persones amb idees de negoci que puguin reduir deixalles i generar un impacte positiu en el medi ambient. Els projectes han de ser econòmica i mediambientalment sostenibles i innovadors, i han de tenir un alt potencial de creixement i escalabilitat.
 
La Pre-Acceleradora es desenvoluparà en format híbrid, amb possibilitat de ser 100% en línia si els participants es troben fora de Barcelona. Constarà de 2 mòduls, un d’Economia Circular i un de Desenvolupament Empresarial, amb un total de 23,5 hores entre classes i programes de tutoria. Els millors projectes accediran a la 0Waste Accelerator que començarà al juny.

Per participar en la 0Waste Pre-Acceleradora cal realitzar la inscripció abans del 15 d’abril aquí.