El 25 d’octubre se celebrarà l’eWorks Demo Day, a les 17:30 h, en format híbrid, online i al Campus Sant Cugat-Fusion Point.

L’eWorks Accelerator és un programa d’acceleració de startups per a la comunitat d’Esade, organitzat i gestionat per eWorks, el programa de creació d’empreses d’alt creixement d’Esade Entrepreneurship Institute.

El eWorks Accelerator brinda als equips seleccionats suport, tutoria d’experts de la indústria i empresaris reeixits, accés a un paquet de recursos valorat en més de 10.000 € per projecte i presentació als inversors.

L’edició de 2023 dona suport a més de 60 equips a les 3 àrees: 0waste, Edtech i high-growth, treballant en un ampli espectre de temes: atenció mèdica, energia, educació, agrotecnologia, sostenibilitat, tecnologia financera, intel·ligència artificial, B2B serveis i més.

El 0Waste Accelerator, un programa gratuït de tres mesos que dona suport al creixement d’empreses innovadores i sostenibles amb un impacte ambiental positiu, formarà part de l’eWorks. El 0Waste Accelerator forma part de “Circular B30” , un projecte que té com a objectiu trobar solucions de negoci innovadores que impulsin la sostenibilitat al territori B30 i que compta amb la participació dels Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​PRUAB i EURECAT.

Per resoldre consultes o dubtes sobre aquest esdeveniment podeu contactar amb el gestor de l’esdeveniment escrivint a: eworks@esade.edu