El 19 d’octubre se celebrarà l’eWorks Demo Day, a les 18 h, en format híbrid, online i al Campus Sant Cugat-Fusion Point.

L’eWorks Accelerator és un programa d’acceleració de startups per a la comunitat d’Esade, organitzat i gestionat per eWorks, el programa de creació d’empreses d’alt creixement d’Esade Entrepreneurship Institute.

El eWorks Accelerator brinda als equips seleccionats suport, tutoria d’experts de la indústria i empresaris reeixits, accés a un paquet de recursos valorat en més de 10.000 € per projecte i presentació als inversors.

L’edició de 2022 ha tingut una participació rècord, amb més de 70 projectes admesos entre els tres programes: 0waste, Edtech, eWorks Accelerator, que treballen en un ampli espectre de temes: Salut, Energia, Educació, Agritech, Sostenibilitat, Fintech, Notícies, IA, Serveis B2B, Treball Remot i més.

El 0Waste Accelerator, un programa gratuït de tres mesos que dona suport al creixement d’empreses innovadores i sostenibles amb un impacte ambiental positiu, formarà part de l’eWorks. El 0Waste Accelerator forma part de “Circular B30” , un projecte que té com a objectiu trobar solucions de negoci innovadores que impulsin la sostenibilitat a l’àrea de l’autopista B30 i que compta amb la participació de Mollet del Vallès i Cerdanyola del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​PRUAB i EURECAT.

Els participants d’aquest programa tenen accés a mentoria, més de 10.000 € d’aportacions en espècie, tallers amb experts i la possibilitat de conèixer inversors.

Onze projectes han participat en la primera edició del programa, i alguns presentaran els seus pitches durant l’ eWorks Demo Day, un esdeveniment en què també participaran projectes d’altres programes d’acceleració organitzats per eWorks, el programa de creació d’empreses de ràpid creixement de l’Esade Entrepreneurship Institute.