El servei és gratuït i s’emmarca en el projecte PECT ‘HubB30, més enllà de la circularitat’

Des d’Eurecat i a través del projcete PECT HubB30, Més enllà de la circularitat, on participen els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, Esade, Eurecat i l’Associació Àmbit B30, s’ofereix un servei per a la definició de l’estratègia circular de l’empresa i l’elaboració del seu Roadmap d’Economia Circular.

En el marc d’aquest projecte oferim un servei gratuït per a PIMEs de definició de l’estratègia circular de l’empresa (Roadmap d’Economia Circular). Aquest tipus de servei té com a finalitat ajudar a empreses de l’àrea B30 a fer una reflexió estratègica per fomentar l’adopció de pràctiques més sostenibles i definir un full de ruta. Es tracta d’una oportunitat per poder beneficiar-se d’aquest servei que portaran a terme experts en economia circular d’Eurecat.

El servei de Roadmap consisteix en posar en marxa una metodologia d’estratègia en tres fases:

  • Diagnòstic: analitzar entre altres aspectes, el nivell de circularitat dels processos, productes o serveis de l’empresa així com possibles nous models de negoci.
  • Iniciatives: identificació i definició d’iniciatives d’economia circular.
  • Pla Transformació: selecció, priorització i periodificació en el temps de les iniciatives per tal de definir el full de ruta de la transformació circular

Per inscripcions o informació
EURECAT
Julia Riquelme Gargallo
julia.riquelme@eurecat.org

Promoció Econòmica Ajuntament de Cerdanyola
Tel. 93.594.70.50 Ext. 3804 i 3611
empresa@cerdanyola.cat