Submergeix-te en el món de l’emprenedoria d’impacte, examinant com està canviant la manera com funcionen les empreses i creant solucions per a desafiaments socials complexos.

Impact Entrepreneurship Day és una oportunitat única per explorar el fascinant món de l’emprenedoria d’impacte, un camp en ràpid creixement que està redefinint com funcionen les empreses i contribueixen a la societat. A mesura que cada cop hi ha més emprenedors que busquen abordar reptes socials urgents com la pobresa, la desigualtat, el canvi climàtic i l’accés a l’atenció sanitària, l’emprenedoria d’impacte està emergint com una força poderosa per al canvi.

Impact Entrepreneurship Day, un esdeveniment atractiu i que incita a pensar mentre explorem la intersecció de la investigació acadèmica i les experiències emprenedores. Fem un canvi positiu junts!


El 19 d’abril explorarem a través de la investigació i experimentarem els reptes i les oportunitats de l’emprenedoria d’impacte, i aprendrem com tots podem contribuir a construir un futur millor i més sostenible.

Explorarem com l’emprenedoria d’impacte està abordant reptes complexos al nostre món i creant canvis positius, com les dades i la investigació poden ajudar els emprenedors impulsats per l’impacte i aprendre idees clau basades en la investigació.

Agenda

18:00Benvinguda a càrrec de Josep Alias ​​(gerent de l’Institut d’Emprenedoria d’Esade)
18:10Coneixements clau de la recerca sobre la recerca d’impacte en emprenedoria

Guillermo Casasnovas (Esade, ECSI)
Ponent convidat: Kai Hockerts (Copenhagen Business School)
18:30Impacte a les startups tecnològiques: creant canvis socials i ambientals utilitzant el poder de l’emprenedoria
 
Lucia Suarez (Homebiogas Israel/ Miogas Espanya)
Ivan Caballero (Citibeats)
Oriol Fuertes Cabassa (QIDA)
Modera: Dalia Silberstein (Esade, ECSI)
19:15Còctel de cloenda i networking

L’esdeveniment conclourà amb un còctel de networking, on podreu connectar amb aquestes persones excepcionals i discutir maneres de tenir un impacte positiu en la societat.

Donem poder a un futur impulsat per l’impacte!